Към основното съдържание

Продукти в сравнение

Електрическа тротинетка W-TEC Nikotes 350W 8,5"

Сгъваем електрически скутер с издръжлива здрава конструкция, задно окачване, мощна 10Ah батерия, безкамерни колела, предна светлина и стоп светлина, мощен мотор с три режима на скорост, максимална скорост 25 км/ч, товароносимост до 120 кг. повече


E-shop: Наличен

Наличност по м-ни:
  • Пловдив
  • Русе
  • София
  • Варна
В магазините
Пловдив По заявка
Русе По заявка
София По заявка
Варна Наличен
Изпрати Следи

Продукт с:

  • Гаранция: 2 години

Вижте още:

описание на продукта:

Електрическа тротинетка W-TEC Nikotes 350W 8,5" е синоним на модерно, пъргаво и практично средство за транспорт.

Висока производителност и дълъг обхват

Със здрава конструкция, която гарантира товароносимост до 120 кг, и неизискващ поддръжка 350 W мотор, който лесно преодолява предизвикателни хълмове, вие ще имате страхотно шофиране. Благодарение на силната литиево-йонна батерия с капацитет 10 Ah можете да се насладите на дълго пътуване до 30 км без необходимост от презареждане.

Комфорт и безопасност

В същото време можете да се надявате на комфортно пътуване благодарение на задното окачване и издръжливите 8,5" безкамерни колела, които гарантират безгрижно пътуване, тъй като няма да се притеснявате от спукване. Безопасността се осигурява от комбинация от предна електронна спирачка и задна дискова спирачка, докато максималната скорост на скутера може лесно да се контролира според нуждите или възможностите на водача, използвайки 3 скоростни режима - 8, 15 и 25 км/ч.

Система за сгъване

Ако искате да вземете скутера в транспортно средство, да го съхранявате в шкаф или да намалите размерите му за съхранение у дома, ще оцените практичния механизъм за сгъване. В сгънато състояние също може лесно да се носи в ръка - тежи само 14 кг. Също толкова практичен детайл е степенката, така че не е нужно да слагате целия скутер на земята, ако не го използвате.

Преглед на дисплея и на телефона

Лесният за четене LED дисплей предлага постоянен преглед на състоянието на батерията или текущата скорост, а с помощта на приложението (Android / iOS) можете да следите изминатите километри или други данни директно на вашия смартфон. В същото време тук ще намерите и по-подробни настройки на поведението на скутера.

Трудолюбив партньор в начина на живот

Електрическа тротинетка W-TEC Nikotes 350W 8,5" е перфектна комбинация от производителност, комфорт и безопасност. Заедно със стилния дизайн, той ще се превърне в чудесен партньор за ежедневните ви приключения на пътя и в бетонната джунгла на града.

Поради параметрите си скутерът не изисква задължителна застраховка.


Внимание: Съхранявайте батерията на сенчесто и сухо място при температури между 10 ° C и 20 ° C. Преди да го използвате, разредете го напълно и го презареждайте поне веднъж месечно до 100% капацитет.


Техническо описание:  

материал на рамката алуминиева сплав
мощност на мотора 350 W
максимален наклон 15°
тип на мотора безчеткови
максимална скорост 25 км/ч
скоростни режими 8/15/25 км/ч
батерия Li-Ion 10Ah
пробег с един заряд до 30 км
време за пълно зареждане 4-5 часа
спирачки заден диск, преден двоен електронен
гуми предни и задни безкамерни
размер на гумата 8,5" (22 cм)
височина на протектора (горна) 17 cм
височина на протектора (отдолу) 10 cм
височина на кормилото 113 cм (от земята)
ширина на кормилото 44 cм
осветление предна светлина, задна светлина/стоп светлина
размери на тротинетката в113 x ш44 x д105cм
размери на сгънат скутер в53 x ш44 x д105 cм
минимална препоръчителна височина на човека 150 cм
товароносимост 120 кг
тегло 14 кг
друго оборудване сгъваем механизъм, задно окачване, степенка, дисплей с индикатор за състоянието на батерията и текущия скоростен режим, круиз контрол, калници, рефлектори, звънец


Забележка: Предполагаемият максимален пробег при едно зареждане на батерията, силно зависи от различни условия. Някои от тези фактори включват контролера на двигателя, теглото на потребителя, естеството на терена, вятъра, налягането в гумите и околната температура. Контролерът на двигателя е вътрешна схема и софтуер, който контролира количеството мощност, която захранва двигателя. Той отчита различни параметри, включително нивото на зареденост на батерията, температурата, консумираната мощност в текущото време, ускорението и др. Контролерите имат възможност да ограничават максималната мощност и изходната скорост. Всички тези фактори са посочени от производителя при оптимални условия. Оптимални или идеални условия са: използване на икономичен режим на каране, равен терен без насрещен вятър, температура на околната среда 20 ° C, профилни гуми, надути до препоръчаното налягане, придържане към препоръчания товарен капацитет, определен от производителя. Скоростта намалява при по-високо тегло на потребителя и/или по-голям наклон, при по-силен насрещен вятър или по-ниска температура.

 

Параметри на продукта

Максимална товароносимост 120 кг
Височина на водача 150 см
Капацитет на батерията 10000 mAh
Диапазон на изминато разстояние 30 km
Максимална скорост 25 км/ч
Максимално изкачване в ° 15 °
Тегло 14.50 кг
Мощност на двигателя 350 W
Размер на колелата 8,5"
Спирачки предни електрически, заден диск
Управление лостче на кормилото
Размер 113 x 44 x 105 cm
Тип колела безкамерни
Тип задвижване друго
Разположение мотор в предното колело
Презареждане при спиране не
Седалка не
Мониторинг на цените на продукта